1 Comment

Nytt hjem, nye muligheter, nye mål og nye innlegg.

Foto: © Gemenacom | Dreamstime

Jeg fyller et glass rødvin og setter meg godt ned i godstolen – endelig hjemme. Utenfor er det tusener av dråper som banker på vinduet i håp om å komme seg inn i varmen, men de banker forgjeves. Miles Davis har tatt på seg ansvaret med å fylle luften med varme toner denne kvelden, toner som får fingrene til å danse elegant over tastaturet. Endelig hjemme i mitt nye hjem.

I nesten to måneder har jeg bodd blant pappesker, uten møbler og uten den gode hjemmefølelsen. Jeg har egentlig aldri lurt på hvordan det er å bo på et lager, men nå har jeg ihvertfall fått en anelse. Men nå har altså endelig de siste puslebitene kommet i hus. Teppe, lamper, sofa og musikk i luften. Nytt hjem, nye muligheter, nye mål og nye innlegg.

A house is not a home unless it contains food and fire for the mind as well as the body. – Benjamin Franklin

Jeg har altså rukket å flytte siden sist, noe som kanskje ikke er en veldig stor prestasjon i og med at det er to lange måneder siden forrige innlegg. Men kanskje er det nettopp denne midlertidige pappeskefasen av flyttingen som gjorde at jeg ble hardt rammet av den beryktede skrivesperren som selv ikke en to uker lang og spennende reise kunne kurere. Mange påbegynte kladder, ingen fullførte innlegg. Men nå er jeg altså tilbake, klar for en ny start i nye omgivelser.

Det hele var veldig spontant og jeg hadde egentlig ingen planer om å flytte da jeg plutselig ramlet over annonsen på en leilighet til leie rett ved siden av jobben. Jeg dro rett fra jobb til visning og plutselig hadde jeg en ny leiekontrakt i hendene. Foruten om den gode følelsen av å endelig bo alene i en leilighet har jeg nå gått fra å bruke tre kvarter med bussen til jobb til å spasere bort på fire små minutter. Det betyr 7,5 ekstra timer i uken, en hel arbeidsdag jeg kan bruke på andre målbevisste aktiviteter, som f. eks Målbevisst.no.

Med andre ord: jeg er tilbake og ser veldig frem til å igjen slippe tankene mine løs på Målbevisst.no og ikke minst å fortsette å bli kjent med alle de målbevisste leserne jeg har!


Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

1 Comment

Comments are closed.

Alle innlegg

Blogglistenhits Blopp.no