Ny skribent på Målbevisst.no!

Da har jeg gleden av å presentere en ny skribent på Målbevisst.no! Monika er en ung sprudlende og motivert kvinne som er svært engasjert i blant annet trening, kosthold og personlig utvikling.

Da jeg presenterte idéen om Målbevisst.no til Monika over en kopp kaffe forrige sommer ble det raskt klart at vi var på samme bølgelengde. Vi hadde samme syn på blant annet det å utnytte sitt eget potensial, på å gjøre små og store positive endringer i livet, på motivasjon og det å oppnå mål. Det var derfor helt naturlig å gjøre henne til en del av Målbevisst.no da ideen omsider ble en realitet og jeg har dermed gleden av å kunne presentere henne som et flott nytt tilskudd til denne nettsiden. Jeg overlater herved ordet til Monika selv:

 

Monika presenterer seg selv


Monika

Jeg er er en gladlaks(inne) på 24 år som for tiden jobber for Crossfit Oslo og skal studere Osteopati til høsten. Jeg er tidligere utdannet hudpleier, men i og med at mitt liv nå hovedsaklig dreier seg om det som skjer inne i kroppen, ble det feil for meg å jobbe med gugge man skal smøre på utenfra.

 

Kosthold

Jeg er en stor fan av Paleo kosthold eller såkalt steinalderkost. Dette er mat som man sanket, dyrket, jaktet på eller plukket før i tiden. I dag kjenner vi det bedre som grønnsaker, bær , frukt, kjøtt, fettkilder som avokado og nøtter og fisk.

Jeg har tidligere erfaring fra nesten 5 år i helsekostbutikk hvor jeg har lært hva ulike tilskudd kan gjøre for kroppen. Jeg mener at det er mye nyttige urter og tilskudd man kan ta når skaden først har skjedd, men i hovedsak prøver jeg å unngå de fleste tilskuddene om det ikke er en nødvendighet for eksempel på grunn av mangel.

 

Trening med mening!

Selv trener jeg crossfit, en funkskjonell trening hvor man trener for å gjøre hverdagen lettere. Dette er en lekeplass for voksne hvor man får nye uforutsette øvelser ved hver eneste treningsøkt. Crossfit skal gjøre deg beredt på det ubedredelige og du skal kunne være rustet til alle de oppgavene verden måtte ha å utfordre deg med.

Trening i seg selv har aldri gitt så mye mening for meg før jeg begynte med dette selv om jeg hadde trent volleyball og pumpet jern på vanlig helsestudio før. Da jeg begynte med crossfit, skjønte jeg at jeg hadde funnet gullpotten.

Treningen var ubarmhjertig, men jeg følte meg som dronningen av selvtilitt hver gang jeg var ferdig. Jeg fant så mye mening med Crossfit og fikk et helt nytt syn på trening. Her fikk jeg veiledning av folk som har drevet på med olympiske løft, gymnastikk og som også kunne lære meg å løpe som Usain Bolt!! Oh yeah! Selv er jeg ikke så glad i å løpe, men fikk altså lurt det inn i treningen likevel med crossfit.

For meg er dette eneste sporten i verden, nettopp fordi det i grunn er en stor mengde med ulike sporter samlet i ett. Jeg har ikke muligheten til å bli lei, og så fremt jeg møter opp på treninga, er jeg garantert å få resultater. Hvem andre kan love deg det? Det kule med Crossfit er at de ikke  ønsker seg støttemedlemmer og siden lokalene er små har de ikke kapasitet til deg om du ikke virkelig er dedikert. Føler du ikke da litt press for å komme deg på treningen?

Her får du personlige treniger i haugevis som tilpasser vektene og treningen etter DITT behov og de du ønsker å oppnå. Er du skadet  har de noen geniale øvelser som får deg opp på bena igjen, for ja, dette er jo tross alt funksjonell trening.

Jeg har selv hatt Isjas (nerve i klem) i 8 år og trodde jeg alltid kom til å gå rundt med småplager, men heldigvis fikk jeg fikset alt med litt core trening og noen deilige knebøy. Who knew?! 😀 Aldri si aldri, sier jeg!

Her var iallefall litt om meg. Jeg liker å implementere nye elementer i livet mitt så lenge det føles bra. Jeg er motivert og målbevisst og ser frem til å skrive mer om dette på Målbevisst.no!


Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Alle innlegg

Blopp.no