Følg mitt mål om å dyrke et lite pengetre fra bi-inntekter!

pengetre

Et av mine mål er å bygge opp en solid aksjekapital av bi-inntektene mine, et lite pengetre som jeg en dag kan høste frukter av. Følg med på dette målet gjennom Prosjekt Pengetre

Les også: Passive inntekter mens vi nyter late dager i Lisboa

Som du kanskje har fått med deg fra tidligere innlegg så er jeg over gjennomsnittet interessert i personlig økonomi, så mye at jeg har en egen blogg om økonomi og aksjer.

Kombinerer du dette med målbevisstheten så kommer det kanskje ikke som noen stor overraskelse at jeg har økonomiske mål! Et av disse målene er å bygge opp aksjekapital, et lite pengetre fra bi-inntektene mine (Inntekter fra blogger og sånt).

I Prosjekt Pengetre kan du følge utviklingen av dette målet. Inntekter som kommer inn, utvikling i beholdning og ikke minst aksjetrades som er utført. Hvis du er interessert i følge dette målet, klikk liker under her og besøk også “Prosjekt Pengetre” på Aksjebloggen.

Ikke gå glipp av noe i Prosjekt Pengetre. Følg Aksjebloggen på facebook:  

Slik har det gått hittil

Under kan du se en graf over utviklingen i “Prosjekt Pengetre” siden starten 1.januar 2015. Som du ser har det gått fra 0 kroner på konto til nå rundt 150 000 kroner. Dette kommer av en blanding av bi-inntekter, aksjegevinst og subsidier fra lønn (Setter inn 2000 kr i mnd fra lønn nå i starten). Klikk på grafen for å besøke prosjektet og se flere detaljer om utviklingen.

Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Alle innlegg

Blopp.no