Få kontroll på viktige dokumenter og kvitteringer med e-Boks

foretter

Sponset innlegg

Det er en måned siden jeg logget på min e-Boks, siden da har jeg oppdaget stadig nye fordeler og bruksområder. Blant annet muligheten til å ha full kontroll og oversikt over reisedokumentene mine på et trygt og tilgjengelig sted.

I forrige innlegg jeg skrev om den digitale postkassen e-Boks for en måned siden, nevnte jeg noen av de potensielle fordelene i å ha en e-Boks. Den har desverre ikke erstattet den grønne metallboksen helt enda, men det er en god start på en utviklingen som uten tvil vil fortsette i samme retning. Det er tross alt mye mer effektivt, enklere og mer behagelig å logge på en digital postkassen enn å ta på sko traske under paraplyen (Bor i Bergen…) opp til den gamle analoge funksjonsløse postkassen.

I tilegg til å slippe papirpost, har jeg særlig fått sansen for å kunne laste opp og organisere egne dokumenter og kunne motta kvitteringer digitalt rett i e-Boks uten å måtte tenke på det.

Få enkelt kontroll på de viktige dokumentene

I tillegg til å motta digital post, gir e-Boks deg muligheten til å laste opp egne dokumenter. Dette er veldig raskt og enkelt i appen. Dermed kan du få full kontroll over dokumentene i en enkel, trygg og strukturert mappeoversikt.

Å laste opp dokumenter gjøres enkelt via “Mine opplastninger”. Her kan du enten ta bilde av dokumentet direkte i appen eller laste opp som fil. I løpet av sekunder er dokumentet lagret trygt i skyen og lommen.

Last opp egne dokumenter

Dokumentene du laster opp kan du organisere slik du vil i en mappestruktur. Av skjermbildet mitt under kan du tydelig se hvordan jeg har tenkt å bruke e-Boks til å samle alle reisedokumentene mine i sommer. Hotellreservasjoner, reiseforsikring, tog- og flybilletter og andre viktige dokumenter på reisen, alt på ett sted. Dermed trenger jeg ikke å være redd for å miste disse dokumentene på reisen (Dyrekjøpt erfaring her…)

Mappesystem

Slutt på papirkvitteringer – Få de digitalt istedet!

En annen fordel jeg satt stor pris på med e-Boks er muligheten til å motta kvitteringer digitalt uten å måtte tenke over det. Her kan jeg arkivere og ha kontroll på viktige kvitteringer som jeg kan få brukt for senere.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har måttet febrilsk lete etter kvitteringer som jeg plutselig trengte da varen gikk i stykker, men jeg håper å slippe dette i framtiden med e-Boks. Her kan jeg ha kvitteringen, lagret trygt og tilgjengelig til den dagen jeg trenger den.

Du registrerer deg enkelt i e-Boks at du ønsker å motta kvitteringer digitalt og registrerer kortene du ønsker. Når du kjøper noe i en av butikkene som e-Boks samarbeider med vil du motta kvitteringen rett i e-Boksen din.

Det er desverre litt begrenset hvor mange butikker som er har denne løsningen enda, men jeg håper virkelig dette blir mer utbredt med tiden, for det hadde vært herlig å aldri mer måtte forholde meg til disse skjøre små papirlappene.

Bli med på den digitale utviklingen – Åpne din e-Boks nå!

Det vil nok ta litt tid før den gamle jernboksen er helt byttet ut med digitale postkassen, men allerede i dag er det mange fordeler med å ta i bruk digital postkassen. Foruten å måtte vente på trege gamle analoge brev, skrevet på døde trær og plassert i en jernboks langt bortenfor huset mitt, så er det store fordeler med å ta i bruk e-Boks som et digitalt hjemmearkiv til de viktige dokumentene og disse fordelene vil bare vokse med tiden når flere og flere tar den i bruk. Ta den i bruk du også:

Åpne din e-Boks nå!

– App store – Google Play –

Sponset innlegg

Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Alle innlegg

Blogglistenhits Blopp.no