e-Boks – Fordelene med å ha en digital postkasse rett i lommen

e-Boks

Sponset innlegg

Har du orden på de viktige dokumentene dine? Med e-Boks får du en ryddig og organisert digital postkasse som får plass rett i lommen. Ha alle de viktigte dokumentene tilgjengelig til enhver tid.

Det er vel bare å innrømme det først som sist. Jeg har vært treg når det kommer til den digital postkassen. I dette sponsede innlegget tar jeg en titt på fordelene med å ha en e-Boks.

Det er ikke slik at jeg ønsker å tviholde på den den grønn jernboksen, eller at jeg foretrekker å ha posten og andre viktige dokumenter arkivert i tilfeldig rekkefølge i en skuff (I påvente på å bli arkivert og organisert en vakker dag). Jeg har rett og slett bare ikke fått øynene helt opp for de store fordelene en digital postkasse kan gi meg før nå.

Med e-Boks har du alltid tilgang til de viktige dokumentene

Å kunne motta og oppbevare alle de viktigte dokumentene på ett enkelt og trygt sted er kanskje den største fordelen jeg ser umiddelbart med e-Boks.

Jeg innbiller meg ofte at jeg er flink til å arkivere og organisere posten jeg får, men idet jeg skal begynne å lete etter et spesifikt dokument ender jeg som regel opp med å endevende “post-skuffen” som er full av dokumenter som ligger på vent til å bli arkivert.

Dette vil jeg kunne slippe med en digital postkasse som e-Boks. Her vil jeg kunne motta og oppbevare dokumentene mine på et trygt sted. Uansett hvor mange hengelåser du henger på postkassen så blir den ikke tryggere enn en e-Boks. (Skuffen min er kanskje ikke så trygg den heller).

Dokumentene er tilgjengelig uansett hvor jeg befinner meg og er enkle å søke fram etter behov i appen. Det er også mulig å arkivere dokumentene i en mappestruktur, slik at du har full oversikt over arkivet ditt. Hadde det ikke vært fantastisk å bytte ut den katotiske post-skuffen med en liten app på mobilen?

Fra kaotisk dokumentskuff til alt tilgjengelig i lommen med e-Boks
Fra kaotisk dokumentskuff til alt tilgjengelig i lommen med e-Boks

Bruk e-Boks som en digital safe

Visste du forresten at du også kunne bruke e-Boks også som en digital safe? Ikke jeg heller.

Når du har e-Boks kan du også bruke denne som en digital safe. Her kan du laste opp og lagre de viktigte dokumentene dine som pass, førerkort, vitnemål, kvitteringer eller annet, organisert i en mappestruktur slik du ønsker det.

Dermed har du alle de viktige dokumentene dine trygt lagret og ikke minst enkelt tilgjengelig til enhver tid.

Åpne din digitale postkasse e-Boks konto i dag

Åpne din digitale postkasse i dag hos e-Boks og bli med på digitaliseringen av Norge. Start med å samle alle dine viktigste dokumenter på samme sted og redd et tre fra å ende opp som brevpost i jernboksen din.

Få dokumentene dine raskt og trygt tilsendt, uten å måtte vente dag og natt på at postbrev som transporteres landet rundt. Ha alt tilgjengelig og smalet på et sted. Du slipper å endre postadresse når du flytter (e-Boks følger deg livet ut). Spar miljøet og svar enkelt tilbake til de som sender deg post. PS: Du slipper også den plagsomme reklame.

Åpne din e-Boks nå!

 

Skal du virkelig ha den store nytten av e-Boks så er det appen som gjelder. Her har du alle dokumentene dine tilgjengelig til enhver tid, når du trenger det, der du trenger det. Last ned appen nå:

 

Sponset innlegg

Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Alle innlegg

Blogglistenhits Blopp.no