Apper som hjelpemiddel – bli mer fokusert og nå målene dine

Foto: Glenn Carstens-Peters

I en påkoblet hverdag kan det kanskje høres dumt ut å skulle bruke telefonen til å koble av, få hjelp med søvnproblemer og leve et mer avbalansert liv. Men det finnes flere apper på markedet som er spesialbygd for deg og din mentale helse, og kan fungere som gode hjelpemiddel i en travel hverdag.

Det er perfekt for deg som har flere baller i luften, vil slappe av men kanskje ikke helt klarer det, eller deg som bare vil ta ambisjonene dine til det neste nivået men ikke helt vet hvordan. Vi har valgt ut 4 apper som er spesialdesignet for deg, din personlige vekst og fremgang – mentalt og profesjonelt.

Freework: Organiser arbeid og gjøremål

Denne appen fungerer som en mobil jobbplattform – den håndterer dine daglige gjøremål og arbeidsoppgaver, og hjelper deg å få en målrettet struktur for dagen.

Du kan koble den til Google kalenderen din, holde styr på klientene dine samt spore arbeidstiden din. Denne appen er perfekt for deg som er selvstendig næringsdrivende eller har ambisjoner om det. Med denne til hjelp er det slutt på utsettelse av gjøremål og bortkastet tid.Jobb med det du virkelig elsker og spar tid samtidig som du gjør det!

Primed Mind: Din egen ’mindset coach’ rett i lomma

Utviklet av Fedor Holz, et ungt pokertalent verdt £26 millioner, som tok førsteplass i fjorårets Monte Carlo turnering. Sammen med andre suksessfulle partnere har han nå utviklet denne appen for å hjelpe deg i samme retning.

Den fokuserer på å hjelpe deg med å oppnå balanse og et avslappet forhold til livet – men også å finne ditt fokus rettet mot ambisjonene dine. Appen kombinerer de beste komponentene bestående av høy ytelse trening av verdensklasse, samt hypnoterapi, meditasjon og tankefullhet. Alt dette er sammen rettet mot å nå dine personlige mål i livet. Du vil oppleve den samme visualiseringen og målsettingsteknikken brukt av noen av verdens mest suksessfulle fenomener. Bygg opp daglige mål og vaner samtidig som du finner motivasjon du trenger for å utfordre deg selv og få en skikkelig vinner-mentalitet.

-336504-unsplash

 

Headspace: Gratis guidet meditasjon for å minimere stress

Headspace tilbyr en enkel måte å minimere stress, søvnproblemer og angst i hverdagen. Meditasjon bringer velvære og balanse til livet ditt- og du trenger ikke bruke mer enn bare et par minutter for dag.

Bli mindre distrahert og lite produktiv, og fokuser på hva som betyr mest for deg. Deres grunnleggende meditasjonskurs er gratis og legger opp for å lære deg de fundamentale redskapene for suksessfull meditasjon. Dersom du er ute etter mer avanserte teknikker finnes det mulighet for å abonnere og oppgradere innad i appen.

Her er bare noe av det appen tilbyr deg:

  • Hundrevis av guidede meditasjoner
  • Hverdagslig ’’headspace’’ – daglige meditasjoner innen et nytt emne hver dag
  • 2-3 minutters minimeditasjoner
  • SOS seanser for øyeblikk av panikk, stress og angst
  • Sovelyder for å hjelpe innsovning

The Mindmate: Få det meste ut av søvnen

Denne appen er nyere på markedet men har allerede blitt anerkjent for sine gode egenskaper. ’The Mindmate’ lover å la deg koble ut, enten du trenger en pust i bakken eller sliter med innsovning.

Den kan forbedre emosjonell ustabilitet for deg som sliter med å bare slappe av og gi slipp på alt du har i hendene. Ha den tilgjengelig hvor som helst; på flyet, før et møte, mens du pendler – mulighetene er endeløse. Koble tilbake til din naturlige evne til innsovning. Den tilbyr ’white noise’, lett musikk, naturlyder og ’alpha wave’ musikk som virker avslappende dersom du sliter med søvnen.

Anbefalte bøker for deg som er målbevisst

makingbreakinghabits Slight-edge Clarity

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Alle innlegg

Blopp.no