6 Comments

Trenger DIN hjelp til å vinne coachingutdannelse

Jeg kjemper nå blant 20 deltagere om den ultimate premiem, men kommer ingen vei uten DIN hjelp. Stem på meg, så gir du meg muligheten til å vinne en coachingutdannelse verdt 65 000 kroner!

Dagen før fristen, i siste liten og ved en ren tilfeldighet oppdaget jeg konkurransen fra Erickson Coaching Nordic hvor den heldige vinneren får en gratis coachingutdannelse som er verdt over 65 000 kroner. Jeg kjente pulsen stige med en gang jeg så denne muligheten blinke rett foran øynene på meg. I rekordfart (og kanskje litt for raskt?) skrev jeg inn min søknad og sendte den inn, dagen etter var jeg blandt 20 deltagere som kjemper om  5 «finaleplasser».

Nå trenger jeg altså DIN stemmehjelp for å komme blant de fem øverste innen 15. august. Så selvom jeg egentlig ikke er særlig glad i å måtte tigge etter stemmer, men dette er min mulighet, mitt kall, min skjebne for å virkelig kunne utfolde meg innen personlig utvikling og kunne ta Målbevisst.no til et helt nytt nivå. Med coachingutdannelse kan jeg også med større tyngde gå inn for å hjelpe andre innen et felt jeg er veldig interessert og engasjert i.

Blant de 5 som får flest stemmer innen 15. august vil 1 heldig vinner bli valgt ut som vinner av en jury. Blir jeg denne vinneren vil du kunne følge med og min vei til å bli coach på denne bloggen, så gi din stemme i dag! Du trenger bare å stemme en gang og stemmen din er helt anonym (Selvom du må logge inn på facebook for å gjøre det).

Tusen takk for at du stemmer på meg!


Stem på «Henrik Larsen» her! (Facebook)


 • http://www.formuebygging.com Formuebygging

  off kårs. Tar å twitrer litt også jeg 😉

  • http://malbevisst.no Henrik

   Tusen takk Formuebygging 😀 Setter STOR pris på det!

 • http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Vidde

  Jeg har stemt på deg. 🙂

  • http://malbevisst.no Henrik

   Tusen takk Vidde 😀

 • Bente Hagen

  Stemt med glede!!!

  Og, tusen takk for alt du bidrar med!!!

  • http://malbevisst.no Henrik

   Tusen takk skal du ha Bente 😀 Setter veldig stor pris på det og med den stemmen gikk jeg opp til 3 plassen 😀 Ha en flott helg!

Blogglistenhits Blopp.no